Referitor la solicitarile de clarificari transmise pentru:” Achizitie dotari electronice birou si active necorporale in cadrul proiectului: “REABILITAREA, MODERNIZAREA SI DOTAREA ASEZAMANTULUI CULTURAL IN LOCALITATEA PUSTIANA, COMUNA PIRJOL, JUDETUL BACAU”, Achizitie dotari mobilier in cadrul proiectului: „REABILITAREA, MODERNIZAREA SI DOTAREA ASEZAMANTULUI CULTURAL IN LOCALITATEA PUSTIANA, COMUNA PIRJOL, JUDETUL BACAU” si Achizitie dotari pentru amenajare sala spectacole in cadrul proiectului: „REABILITAREA, MODERNIZAREA SI DOTAREA ASEZAMANTULUI CULTURAL IN LOCALITATEA PUSTIANA, COMUNA PIRJOL, JUDETUL BACAU”.

Solicitare:

Avand in vedere ca in caietele de sarcini sunt mentionate coduri ale produselor, mentionam ca o parte din produsele ce contin cod , nu mai sunt de actualitate, de aceea va rugam sa fiti de acord cu produse de actualitate, cu aceleasi specificatii sau net superioare.

Raspuns:

A nu se lua in considerare codul la care se face referire in descrierea specificatiilor tehnice. Specificatiile tehnice din caietul de sarcini se vor considera minimale si se accepta ca acestea sa fie actualizate conform oferta pietei sau cu specificatii superioarecelor din caietul de sarcini.

 

 

 

 

 

                                                                 Primar,

                                                                   Lupu Vasile

Vezi document atașat